"Aceasta este inca o poveste despre... O Asociatie ce acuma este... Pentru Ea s-a pus din 2013 cuvant... In timp ce cluburile vechi intra-n pamant..."
Prima zvacnire din adancuri a fost proiectul nostru de suflet, al membrilor fondatori AMT, care pe la 2008 am "faurit" ghidul online de informare si educatie montana, TuristMania.ro.
Citeste mai mult

Asociatia Turistmania invitata la Gala 10 pentru Liga Studentilor de la Geografie-Geologie

In perioada 11-17 mai 2015, Liga Studentilor de la Geografie si Geologie a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi au organizat diferite evenimente ce au ca scop aniversarea celor zece ani de la infiintarea acestei asociatii.

Pentru iubitorii de munte s-a creat un eveniment specific geografilor, si anume "Workshop - Instruire Montana". A avut ca scop expunerea unor tehnici si metode de pregatire pentru drumetiile la care vom lua parte pe viitor.

Sub indrumarea unei echipe de profesionisti, pe 12 mai, de la orele 18:00, in Amfiteatrul B1 al Corpului B din cadrul UAIC Iasi, am aflat din greselile, dar si din experiente, cum putem parcurge un traseu motan fara probleme.

Asociatia Montana Turistmania a raspuns invitatiei colegilor din cadrul LSGG Iasi, avand, totodata, prilejul de a le vorbi celor prezenti despre noi, adica cine suntem si ce facem...