"Aceasta este inca o poveste despre... O Asociatie ce acuma este... Pentru Ea s-a pus din 2013 cuvant... In timp ce cluburile vechi intra-n pamant..."
Prima zvacnire din adancuri a fost proiectul nostru de suflet, al membrilor fondatori AMT, care pe la 2008 am "faurit" ghidul online de informare si educatie montana, TuristMania.ro.
Citeste mai mult

Procedura

Nu mai sta pe ganduri, este foarte simplu!

Pentru inceput, iti recomandam sa citesti Statutul Asociatiei ca sa afli ce drepturi si obligatii ai. Statutul il gasesti AICI.

Dupa ce ai citit Statutul, descarca si completeaza cererea de inscriere (downloadeaza adeziunea de AICI). Dupa ce ai completat-o, trimite atat cererea cat si o copie dupa actul de identitate, la urmatoarea adresa: amturistmania@yahoo.com.

Dupa ce am primit ceea ce ti-am cerut, trebuie sa iti platesti cotizatia de 10 RON, respectiv 1 RON pentru cei fara venituri (se completeaza o simpla declaratie pe propria raspundere). Cotizatia este valabila pentru anul respectiv. Daca plata se face in a doua jumatate a anului, se va achita jumatate din valoarea cotizatiei.

Dupa ce esti sigur ca vrei sa devii membru in Asociatie, sau poate nu te-ai hotarat inca sa devii, dar te gandesti serios sa incerci aceasta experienta, te asteptam si in grupul nostru de discutii AICI. Ne gasesti si pe facebook AICI.

Fie ca esti din zona sau orice alta parte a tarii, noi te asteptam sa devii membru al Asociatiei Montane Turistmania, si sigur nu vei regreta.

Contacteaza-ne acum!