"Aceasta este inca o poveste despre... O Asociatie ce acuma este... Pentru Ea s-a pus din 2013 cuvant... In timp ce cluburile vechi intra-n pamant..."
Prima zvacnire din adancuri a fost proiectul nostru de suflet, al membrilor fondatori AMT, care pe la 2008 am "faurit" ghidul online de informare si educatie montana, TuristMania.ro.
Citeste mai mult

Asociatia Turistmania organizeaza alergari saptamanale

Te-ai plictisit de lipsa de miscare zilnica? Noi iti strigam: Schimba ritmul!

Asociatia Montana Turistmania organizeaza saptamanal ture in diferite locatii din orasul Iasi, la care participa, in medie, intre 10 si 20 oameni, in functie, desigur, de ora, de vreme, de sezon...

Traseele au un mare grad de adaptabilitate, dictata de pregatirea si dorintele participantilor, si exista o regula: viteza o stabileste cel mai lent dintre alergatori.

Ceea ce inseamna ca fiecare se poate simti confortabil, miscandu-se in propriul ritm, respectiv poate progresa in intervalul de timp dorit.

Nu exista presiune, nici standarde inalte pentru nou-veniti, doar bucuria de a ne lasa adusi impreuna de un sport frumos, fara varsta.

Alergarea inseamna sa ai un stil de viata activ, in care prin antrenamentele saptamanale iti construiesti o forma fizica buna si o stare psihica excelenta, si in care iti implici atentia pentru alimentatie si alte criterii prin care sa ai un corp sanatos.

Contacteaza-ne. Nu e vreme de dormit, hai la alergare.