"Aceasta este inca o poveste despre... O Asociatie ce acuma este... Pentru Ea s-a pus din 2013 cuvant... In timp ce cluburile vechi intra-n pamant..."
Prima zvacnire din adancuri a fost proiectul nostru de suflet, al membrilor fondatori AMT, care pe la 2008 am "faurit" ghidul online de informare si educatie montana, TuristMania.ro.
Citeste mai mult

Asociatia Turistmania organizeaza cursuri de initiere in alpinism

Esti o fire sportiva si iti place natura? Daca raspunsul este DA, atunci te asteptam alaturi de noi si sa faci ceva tare pentru a iesi din zarva orasului.

Asociatia Montana Turistmania organizeaza cursuri de initiere in alpinism in orasul tau. Cursurile se tin la sala rezervata in Iasi prin care simulam un traseu adevarat. Nivelul tau trebuie sa fie gen corp atletic, apt pentru efort fizic, echipat sport, cateva cunostinte de baza. De asemenea, un pic de pozitivism si entuziasm, nu ar strica!

Alpinismul iti solicita o buna parte a musculaturii, pune in miscare, antreneaza, dar si creierul iti solicita sa-ti faci un plan, sa-ti stabilesti o strategie cum sa te adaptezi, sa te coordonezi la conditiile din teren.

Draga colegule, vei avea alaturi de tine un antrenor, care te va ajuta sa progresezi si sa faci fata oricarei situatii, sa inveti abilitatile de baza, tehnici etc.

Asociatia Turistmania isi propune sa te faca sa practici acest minunat sport cel putin pe viitor, cel putin la iesirile cu noi sau prietenii ocazionale, dar daca simti ca vrei sa incerci si provocarea competitiilor specifice, te vom sustine si te vom inscrie ca si sportivul nostru.

Te vom ajuta si vom discuta, pentru a fi ok la competitie: echipat, cazat, hranit, pregatit fizic, psihic, informat si sa ai un plan. Ne dorim performanta, ne dorim sa fie o dezvoltare a ta normala si nu una fortata, deci, daca mergi pe ideea de continuitate si depasirea performantelor anterioare, vino alaturi de noi.

Suna-ne. Scrie-ne. Orice, dar hai sa ne cunoastem.