"Aceasta este inca o poveste despre... O Asociatie ce acuma este... Pentru Ea s-a pus din 2013 cuvant... In timp ce cluburile vechi intra-n pamant..."
Prima zvacnire din adancuri a fost proiectul nostru de suflet, al membrilor fondatori AMT, care pe la 2008 am "faurit" ghidul online de informare si educatie montana, TuristMania.ro.
Citeste mai mult

Asociatia Turistmania organizeaza cursuri de initiere in mountain bike

Te plimbi cu bicicleta, stii sa mergi, dar traseele pe care circuli deja is de rahat, plictisitoare, plus ca vrei un alt mod de a petrece timpul pe doua roti.

Noi, Asociatia Montana Turistmania, dorim sa iesi din furnicaria Iasiului si sa te bucuri de pasiunea ta in padurile din vecinatatea orasului, pe vaile si pe dealurile sale.

AMT organizeaza cursuri de initiere mountain bike. In acest moment, deja stii sa mergi pe bicicleta. Ia-ti bicicleta si vino la noi, echipat, sanatos, dispus sa faci efort fizic si mental.

Noi iti vom pregati un ghid de inceput, vom discuta, avem un traseu, vei filma cu ochii tai o simulare facuta de profesionisti, care se vor opri si vor detalia fiecare parte tehnica si procedura pe care o fac, dupa care vei intra tu in scena.

Acest sport te dezvolta fizic, iti da o stare de buna dispozitie, si te ajuta sa te cunosti pe tine insuti.

Bineinteles, va trebui sa discutam posibilitatea de a-ti depasi limitele pasiunii tale, dorim sa te sprijinim in cazul ca visul tau e sa participi la competitiile specifice, te vom inscrie la concursuri ca si sportivul nostru, sustinandu-te in programul de antrenamente, echipament si taxe platite etc.

Suna-ne. Scrie-ne. Orice, dar hai misca-te mai repede si fa treaba.