"Aceasta este inca o poveste despre... O Asociatie ce acuma este... Pentru Ea s-a pus din 2013 cuvant... In timp ce cluburile vechi intra-n pamant..."
Prima zvacnire din adancuri a fost proiectul nostru de suflet, al membrilor fondatori AMT, care pe la 2008 am "faurit" ghidul online de informare si educatie montana, TuristMania.ro.
Citeste mai mult

Rezultate meritorii pentru sportivii Asociatiei Turistmania la concursul I..ASI in Trail

Padurea de la Barnova-Iasi a gazduit pe 10 aprilie, in organizarea Mai Bine & IA SI urca, prima editie a competitiei de alergare fara asfalt I..ASI in Trail. Centrul de concurs s-a aflat in satul Pietraria, mai exact la Clubul de agrement Hamak.

Intrecerea s-a bucurat de succes, adunand peste 300 de participanti din intreaga tara, care au avut de ales intre doua probe: cea de Cros (6,3 km) si cea de Semimaraton (21 km). La masculin s-au dat batalii incredibile, castigatorii avand un avans de 4 secunde la semimaraton si de doar o secunda la cros.

Asociatia Turistmania a aliniat la start 9 sportivi, dintre acestia Cosmin Podariu reusind un rezultat incredibil la Semimaraton, 1 h si 41 min, clasandu-se pe loc 6 general / loc 4 categorie.

O comportare meritorie au avut si Bogdan Ciobanu, tot Semimaraton, 1 h si 51 min, loc 23 general / loc 11 categorie, precum si Iulian Matei la Cros, cu timpul de 34 min, loc 17 general / loc 16 categorie.

Nu trebuie omis faptul ca si ceilalti sportivi prezenti au evoluat foarte bine, amintindu-i aici pe: Adrian Bitlan, Catalin Cojocaru, Rodian Ochea, Ciprian Dicu, Adrian Luca & Iulian Nica.

Asadar, rezultate meritorii pentru sportivii Asociatiei Turistmania la I..ASI in Trail - editia 2016, drept pentru care se impun felicitari. Cu siguranta se poate si mai bine asa ca ne vedem la anul.